Prima debuut voor Wout Faes, ondanks 'zuur gevoel': "Had liever minder gespeeld en wél gewonnen"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst vanuit Leuven
| 1 reacties
Prima debuut voor Wout Faes, ondanks 'zuur gevoel': "Had liever minder gespeeld en wél gewonnen"
Foto: © photonews

Verdediger Wout Faes maakte vrijdagavond zijn debuut voor de beloften van België. De huurling van het Nederlandse Excelsior speelde een secure wedstrijd in het 1-1 gelijkspel tegen Zweden.

"Vervelend, hé. Het was een moeilijke match. We waren niet scherp gestart en kwamen twee keer goed weg", aldus de door Anderlecht uitgeleende verdediger. "We kwamen dan 1-0 voor na een mooi doelpunt van Jordi (Vanlerberghe, red.). Er was niet zo veel aan de hand, tot die corner viel. Dat was balen."

"We waren niet scherp genoeg. Dat moeten we veranderen in Cyprus, want daar moeten we de drie punten pakken", vervolgt Faes, die debuteerde bij de Belgische U21. "Ik ben wel tevreden over mijn match en debuut. Daar moet ik nu op verder gaan. Al had ik liever minder gespeeld en wél gewonnen."

5 op 9

België puurde slechts vijf punten uit drie wedstrijden. Te weinig voor een ploeg met zoveel kwaliteit. "We blijven met een zuur gevoel achter. Tegen Turkije zat er veel meer in en moesten we de winning goal maken. Maar dat is voetbal. We hadden de drie punten ook niet helemaal verdiend. Het wordt zaak om dinsdag te winnen in Cyprus", besluit Faes.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties