Maxime Annys van de hemel naar de hel tegen 'zijn' OHL: "Opnieuw een serieuze opdoffer"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst vanuit Leuven
| 1 reacties
Maxime Annys van de hemel naar de hel tegen 'zijn' OHL: "Opnieuw een serieuze opdoffer"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Maxime Annys leek met Westerlo een gelijkspel uit de brand te slepen na zijn doelpunt in de 80e minuut. Toch liep het nog helemaal mis voor Westerlo, dat na de 0-3 nederlaag tegen Union opnieuw niet kon winnen. OHL was de boosdoener van dienst.

"Het is weer al nét niet", reageerde Annys na de wedstrijd. "Jammer, want de trainer had het goed neergezet. In de korte periode na Union heeft hij gezegd waar het op stond. Heel erg zuur. Zij krijgen twee kansen en het is twee keer raak. We moeten toch wel eens de nul houden voor het vertrouwen."

Een gelijkspel was misschien een meer terechte uitslag geweest. "Ik denk dat wij in de tweede helft iets beter waren. We hebben enkele kansen gehad, dus een gelijkspel was een juiste uitslag. Als je in de 80e minuut de 1-1 maakt, hoop je zelfs dat je nog kan overnemen. Maar we gingen te fel terugzakken en daardoor verloren we."

Niet gejuicht bij goal

Annys juichte bij zijn doelpunt niet door zijn OHL-verleden. "Ik heb hier een fantastische periode meegemaakt. Ik heb nog steeds enorm veel respect voor deze club, dus dat was wel op zijn plaats", aldus de middenvelder. "We hebben weeral een serieuze opdoffer gehad, net als woensdag. Maar vandaag zijn we terug recht gekropen", besluit hij met een positieve noot.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties