Bijzonder cynische Vandenbempt: "Bevrijding voor al die arme profvoetballers die leven en werken in gevangenissen"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 5 reacties

Peter Vandenbempt vindt het allemaal raar dat spelers ineens wel kunnen voetballen onder een nieuwe coach

Bijzonder cynische Vandenbempt: "Bevrijding voor al die arme profvoetballers die leven en werken in gevangenissen"
Foto: © photonews

Er is redelijk wat van coaches gewisseld de laatste weken in eerste klasse. En blijkbaar lijkt dat bij elke ploeg wel effect te hebben. Peter Vandenbempt heeft daar zo zijn bedenkingen bij. Want ineens lijken spelers zich extra te gaan inspannen.

Vandenbempt verwoordt het wat cynisch. "Ik dacht dat de bevrijding op 11 november gevierd werd, maar blijkbaar is dat vervroegd. Na een ontslag van een trainer volgt eindelijk die grote bevrijding voor al die arme profvoetballers die leven en werken in gevangenissen. Anderlecht voetbalde bevrijd, AA Gent voetbalde bevrijd en KV Oostende voetbalt sinds enkele weken bevrijd", schrijft hij bij Sporza.

"De bevrijder van AA Gent, Yves Vanderhaeghe, was nochtans gevangenisdirecteur in Oostende. De man die Anderlecht bevrijdde, was nochtans de man die de spelers van Gent verstikte. En die van KV Kortrijk werden in de zomer bevrijd van Belhocine. Dat is nu de co-bevrijder met Vanhaezebrouck in Anderlecht. Stilaan wordt het nu ook tijd om Kortrijk te bevrijden van Anastasiou."

Schoolmeester

En hij ziet nog een verandering aankomen. "En als Genk de komende weken verliest van Anderlecht en Club Brugge zullen ze de spelers bevrijden van Albert Stuivenberg. Plots is hij te veel schoolmeester. Vorig jaar was hij nog de man die de spelers bevrijdde van het juk van die vreselijke Peter Maes."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties