Reactie Er gaat toch nog een hartig woordje gesproken worden bij Lokeren: "Hij moet dringend wakker worden"

Er gaat toch nog een hartig woordje gesproken worden bij Lokeren: "Hij moet dringend wakker worden"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Peter Maes stond zaterdagavond geen moment stil. Roepen, tieren, aanwijzingen geven... niets hielp. De trainer van Lokeren kon zijn ploeg niet bewegen tot meer grinta. En dat haalde hij achteraf ook aan.

Maes zag Oostende snel scoren. "En dan gingen de kopjes bij mijn spelers naar beneden. Dan zie je dat sommige jongens het moeilijk hebben om terug te knokken. Ik probeerde dan met een aantal wissels iets te veranderen, maar de jongens die inkwamen, brachten ook niet veel bij."

Tot overmaat van ramp viel kapitein Kilian Overmeire uit. "En hij is dan nog de man die anderen kan meeslepen. Hij is de sleutel in ons team. Nadat hij wegviel, stond er niemand anders op. Als we hem voor weken gaan moeten missen, is dat wel een probleem. Net zoals dat vorig seizoen een probleem was."

Rassoul: wakker worden

Over de invallers had Maes zelfs nog iets te zeggen. Want Khadim Joher Rassoul zou eigenlijk de logische vervanger voor Overmeire moeten zijn. "Maar die moet dringend wakker worden. Ik heb veel goeds over hem gehoord, maar het wordt tijd dat hij dat eens waarmaakt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties