Bölöni stuurt speler naar B-kern na hevige reactie:"Het kan niet dat spelers hun eigenbelang boven het ploegbelang plaatsen"

Maarten Cattaert
| 13 reacties
Bölöni stuurt speler naar B-kern na hevige reactie:"Het kan niet dat spelers hun eigenbelang boven het ploegbelang plaatsen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dat Royal Antwerp het dit seizoen zo goed deed, heeft het grotendeels te danken aan trainer Laszlo Bölöni. de Roemeense coach eist veel inzet van zijn spelers en drijft hen quasi elke dag op training tot het uiterste.

Belangrijk bij dit alles is dat de spelers niet buiten de lijntjes kleuren of hun boekje te buiten gaat. Dat deed Stallone Limbombe wel en dat kost hem niet alleen een selectie, maar ook een plek in de kern.

De middenvelder zou volgens Het Laatste Nieuws furieus gereageerd hebben op zijn niet-selectie voor de wedstrijd tegen Club Brugge. Bölöni kon dat gedrag niet tolereren en stuurde hem prompt naar de B-kern.

"Het kan niet dat spelers hun eigenbelang boven het ploegbelang plaatsen", reageerde de Roemeense coach op het voorval. De 26-jarige Stallone, broer van Club Brugge-speler Anthony, speelde tot dusver vijf competitiewedstrijden. Daarin wist hij één keer het doel te vinden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties