Amerikaans jeugdinternational debuteert in Oost-Vlaamse derby: "Dit was nog een heel ander niveau dan bij de beloften"
Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht vanuit Lokeren
| 1 reacties

Amerikaans jeugdinternational Juan Pablo Torres (18) maakt zijn debuut bij Sporting Lokeren

Amerikaans jeugdinternational debuteert in Oost-Vlaamse derby: "Dit was nog een heel ander niveau dan bij de beloften"

De grootste verrassing op het wedstrijdblad van Lokeren-Gent: Juan Pablo Torres. De 18-jarige Amerikaanse jeugdinternational speelde voor die match nog maar één minuut. Heeft Lokeren er naast Benchaib nog een beloftevolle tiener bij?

"Ik zal deze dag nooit vergeten", zegt Torres na de derby. "De dag voor de wedstrijd wist ik het. Ik was eerlijk gezegd wel een beetje verrast, maar heel blij en dankbaar voor deze kans. Dit was wel nog een heel ander niveau dan bij de beloften."

"De leiders van het team hebben me goed advies gegeven. Steve De Ridder, Tom De Sutter, Ari Skulason … Dat zijn geweldige spelers met bakken ervaring. Ze zeiden: 'speel gewoon je eigen spel en denk er niet te veel bij na. Leg er niet te veel druk op.'"

Ik besef dat ik nog veel kan verbeteren

JPT

Wat moeten we weten over JPT?

Hij mocht van Maes op het middenveld plaatsnemen. "Ik speel het liefst op de zes, net voor de verdediging. Maar eender waar ik een kans krijg, zal ik ze grijpen."

Met zijn 18 lentes heeft Torres nog veel groeimarge, maar heeft hij nu al genoeg in zijn mars om Lokeren op korte termijn iets bij te brengen? "Ik besef dat ik nog veel kan verbeteren. We gaan nu eerst de beelden van de wedstrijd bekijken en zien wat de coach zegt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties