Reactie Hein Vanhaezebrouck gematigd tevreden na 4-0-zege van Anderlecht: "Ik vond het publiek vandaag beter dan mijn ploeg"

Diederik Geypen
Diederik Geypen vanuit Anderlecht
| 9 reacties
Hein Vanhaezebrouck gematigd tevreden na 4-0-zege van Anderlecht: "Ik vond het publiek vandaag beter dan mijn ploeg"
Foto: © photonews

RSC Anderlecht legde zondagavond KV Kortrijk over de knie met zware 4-0-cijfers. Paars-wit startte fel met twee vroege goals, toch was coach Hein Vanhaezebrouck na de wedstrijd gematigd tevreden over de prestatie van zijn ploeg.

"Ik vond dit niet de bevestiging van wat ik tegen Bayern München zag. Dit was een andere wedstrijd, een andere tegenstander", opende Vanhaezebrouck zijn persbabbel. "Ik zit hier niet te glunderen omdat mijn ploeg een wereldprestatie afleverde."

De landskampioen werd in minuut 1 gediend door de omstandigheden. (Lees er HIER meer over) Nadien sloop er laksheid in het team. "Ik vond het publiek vandaag beter dan mijn ploeg. Dat was woensdag anders", ging de Anderlecht-coach verder.

Ik zit hier niet te glunderen omdat mijn ploeg een wereldprestatie afleverde

"Ik ben tevreden over de manier waarop we vier knappe goals maakten en de nul hielden, maar door die vroege 2-0 kwam er nog meer decompressie in de ploeg."

"We lieten Kortrijk te veel richting onze zestien komen, waardoor we onszelf niet spaarden. We moesten hoger controleren en in balbezit de bal niet zo makkelijk weggeven. Dat wil je als coach anders zien."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties