Coucke reageert na overname Anderlecht: "Zal Oostende in goede handen doorgeven"

Ian De Coster
| 12 reacties
Coucke reageert na overname Anderlecht: "Zal Oostende in goede handen doorgeven"
Foto: © photonews

Marc Coucke heeft via Twitter en de website van KV Oostende gereageerd op de overname van Anderlecht. De nieuwe eigenaar van paars-wit laat weten dat hij fier is en dat hij op zoek zal gaan naar een goede oplossing voor de Kustboys.

Marc Coucke is opgetogen met de overname van Anderlecht en hoopt er aan een mooie toekomst te kunnen bouwen. Dat hij de nieuwe eigenaar wordt van paars-wit betekent wel dat hij Oostende zal moeten achterlaten. Daarop laat Coucke weten dat hij de Kustboys in goede handen zal doorgeven.

Waken over de toekomst van Oostende

Op de site van Oostende geeft Coucke meer uitleg: “KV Oostende is de club van mijn hart. Ik ben er sinds mijn vijfde al supporter en dat zal uiteraard altijd zo blijven. De komende dagen zullen we zowel met RSC Anderlecht als met KV Oostende de nieuwe toekomstplannen uitrollen."

"Het is nu evenwel nog te vroeg om daarover al alle details te kunnen geven. We zullen er hoedanook voor zorgen dat KV Oostende verder kan worden uitgebouwd, met extra verankering die past bij het profiel en de ambities van de club. Dat alles in de lijn die de voorbije jaren werd uitgezet.”

“KVO zal ook de komende jaren een Weireldploegsje blijven, daar zal het sterke team dat ik daar heb uitgebouwd over waken”, aldus Coucke.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties