Bij Barcelona zullen ze toch eens stevig vloeken: "Ronaldo is 100 procent klaar voor de wedstrijd",

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 0 reacties
Bij Barcelona zullen ze toch eens stevig vloeken: "Ronaldo is 100 procent klaar voor de wedstrijd",
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In Spanje zijn alle ogen morgen gericht op de klassieker tussen Real Madrid en FC Barcelona. De spanning zal - gezien de recente ontwikkelingen in Catalonië - meer dan ooit te snijden zijn. Wij focussen echter op het sportieve, bijvoorbeeld op het nieuws dat Cristiano Ronaldo erbij zal zijn.

Op het oefencomplex van Real was er toch wat bezorgdheid want zou CR7 wel tijdig speelklaar geraken voor de clash met die andere wereldster Lionel Messi? De 32-jarige Portugees trainde de voorbije dagen apart, maar volgens trainer Zinedine Zidane zal hij morgenavond wel degelijk te bewonderen zijn in Santiago Bernabéu.

De kuitblessure die Ronaldo parten speelde was nog een souvenirtje van de finale van het WK voor clubs tegen het Braziliaanse Grêmio. Vandaag kon de Portugese international echter opnieuw met de groep trainen. "Ronaldo is 100% klaar voor de topper. Het gaat uitstekend met hem en hij heeft zonder problemen kunnen meedoen", aldus 'Zizou'.

Tonnen respect

Over andere perikelen rond goudhaantje Ronaldo wil de Franse trainer van 'De Koninklijke' zich niet uitspreken, al zeker niet op dit moment: "Enkel de match tegen Barcelona is van tel. Of hij bezig is met zijn contractverlenging? Hij moet zich uitsluitend focussen op de wedstrijd. Cristiano verdient tonnen respect voor alles wat hij al voor Real Madrid betekend heeft."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties