Ruud Vormer flapt het er lekker uit: "Natuurlijk wil ik die! Ben er ook wat meer mee bezig omdat ik het iedere dag en overal waar ik kom hoor"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 16 reacties
Ruud Vormer flapt het er lekker uit: "Natuurlijk wil ik die! Ben er ook wat meer mee bezig omdat ik het iedere dag en overal waar ik kom hoor"
Foto: © photonews

"Vormer Gouden schoen olé olé!" Gisteren was het weer van dat in Jan Breydel. De meest prestigieuze voetbalprijs die een mens maar kan winnen kruipt dan ook stilaan in het hoofd van de 29-jarige kapitein van Club Brugge. Die steekt zijn ambitie niet onder stoelen of banken. Lekker rechtuit.

"Er komt iets heel belangrijks aan in januari, daar moet je toch mee in je hoofd zitten? Die Gouden Schoen, die wil je toch?" Zo vlak voor de winterbreak wilden de op quotes beluste journalisten in Brugge toch nog even polsen bij Vormer. En die hapte gretig toe: "Ja die wil ik! Natuurlijk wil ik die! Iedere voetballer denk ik. Ik ben er ook wat meer mee bezig omdat je het iedere dag hoort van mensen hé."

De man van 7 doelpunten en 14 assists is met vlag en wimpel favoriet, Jan Publiek lijkt het de aanvoerder en aanjager van Club dan ook te gunnen: "Overal waar ik kom, hoor je het: 'Hé Ruud, de Gouden Schoen?' Automatisch ben je er dan mee bezig. Maar we gaan het zien, we gaan het zien. Ik heb mijn best gedaan en ben belangrijk geweest voor de ploeg. Meer kan je in mijn ogen niet doen. Het zou in ieder geval mooi zijn en een bekroning van mijn periode in Brugge."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties