Opnieuw supportersincident bij Club Brugge: vrouwelijke fan vreest voor blijvende gehoorschade

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 18 reacties
Opnieuw supportersincident bij Club Brugge: vrouwelijke fan vreest voor blijvende gehoorschade

Vorige week raakte bekend dat een Club Brugge-supporter zich blesseerde toen een voetzoeker vlakbij hem ontplofte in de wedstrijd tegen Anderlecht. Delphine De Grauwe, een vrouwelijke fan en bestuurslid bij Blue Army, maakte na de klinkende zege een gelijkaardig incident mee.

Vorige week vertelde een anonieme Club-fan zijn verhaal na twee incidenten op korte tijd. (Dat leest u HIER) In haar blog “Voetbal, een feest?!” doet Delphine De Grauwe hetzelfde en legt ze uit wat er na de 5-0-overwinning van Club tegen Anderlecht gebeurde op de afterparty.

Een voetzoeker ontplofte tussen Delphine en haar vrienden. Doordat ze een loopbroek en een jeansbroek droeg, liep Delphine gelukkig geen verwondingen aan haar been op. Wel maakt ze zich zorgen over haar oren. Door het voorval raakte haar gehoorgang namelijk ontstoken.

Tijdens het schrijven van deze blog, negen dagen na het voorval, is de pijn nog steeds niet weg. En dus hoopt ze dat ze geen blijvende gehoorschade opliep. Delphine ging dinsdag Club aanmoedigen tegen Moeskroen, maar mét oordoppen. Met deze blog roept ze haar favoriete ploeg op tot actie, om de blauw-zwarte aanhang te sensibiliseren.

Lees hieronder de volledige blog

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties