Anderlecht spreekt klare taal over Onyekuru: wel degelijk operatie en meerdere maanden buiten strijd

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 5 reacties
Anderlecht spreekt klare taal over Onyekuru: wel degelijk operatie en meerdere maanden buiten strijd
Foto: © photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Henry Onyekuru moet wel degelijk geopereerd worden en zal meerdere maanden buiten strijd zijn. Dat heeft Anderlecht vandaag laten weten op de clubwebsite. De landskampioen reageert zo op bepaalde hoopgevende berichten in de media over de 20-jarige (flank)aanvaller én auteur van 9 competitiegoals.

"In sommige media verscheen vandaag het bericht dat Henry Onyekuru, de huidige topschutter van paars-wit, dan toch niet onder het mes zou moeten nadat hij zich in de wedstrijd tegen Eupen blesseerde. Onyekuru onderging afgelopen weekend meteen de nodige onderzoeken, waarna de medische staf van Anderlecht en de behandelende arts van mening waren dat een operatie onvermijdelijk is", klinkt het klaar en duidelijk.

"Zij blijven ook na deze nieuwe verklaringen achter hun standpunt staan dat de Nigeriaan onder het mes zal moeten. Gezien de ernst van de knieblessure zal de flankaanvaller sowieso meerdere maanden buiten strijd zijn om optimaal te kunnen herstellen. De verdere details worden nog besproken met Onyekuru’s moederclub Everton", besluit Anderlecht.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties