Vijf eindejaarsvragen aan Mohamed Messoudi: "Er zal weinig te doen zijn aan Club Brugge"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 2 reacties
Vijf eindejaarsvragen aan Mohamed Messoudi: "Er zal weinig te doen zijn aan Club Brugge"
Foto: © photonews

Volg Beerschot nu via WhatsApp!

De Jupiler Pro League ligt enkele weken stil, een ideaal moment om terug te blikken op 2017. Naar goede gewoonte stelde de redactie van Voetbalkrant.com vijf prangende vragen aan enkele prominente spelers. Vandaag: Mohamed Messoudi, middenvelder van Beerschot Wilrijk.

Wat zijn de vakantieplannen?

"De vakantie is kort en ik ga vooral verhuizen. Dus ik ga me daarmee bezighouden. Daarnaast ben ik peter van de Soccer Trophy en ga ik wat bijtrainen om klaar te zijn voor de stage."

Ben je pro of contra het kerstvoetbal?

"Ik vond dat altijd wel fijn, dat Kerstvoetbal. Ik vond dat op zich geen probleem. De meeste supporters hebben dat ook wel graag, om op tweede Kerst naar het voetbal te kunnen gaan kijken. In de Premier League heeft het succes. Bovendien zijn we qua velden ook aan een inhaalbeweging bezig."

Wie was de beste speler van 2017?

"Daar is geen twijfel over. Ik vind Ruud Vormer de belangrijkste speler voor zijn ploeg. Qua statistieken en prestaties. Ook dankzij hem staat Club Brugge aan kop en zal er weinig aan te doen zijn."

Wat heeft jou in 2017 het meest verrast?

"De prestatie van onze spelers. Jongens die van een lager niveau komen, maar toch telkens die stap mee hogerop konden zetten. Ik denk aan spelers als Alexander Maes, Tom Pietermaat en Jan Van den Bergh."

Wat wensen we jou voor 2018?

"Ik hoop dat we de promotie afdwingen met Beerschot Wilrijk. Dat zou een unicum zijn in de voetbalgeschiedenis. Een team dat zo snel in één rechte lijn promoveert, dat is nog nooit gebeurd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties