Wordt De Mos nog uitgenodigd op Anderlecht? "Nooit, toen ik nog in Stadion zat, kreeg ik vaak een telefoontje omdat ik te kritisch was"

Redactie
| 6 reacties
Wordt De Mos nog uitgenodigd op Anderlecht? "Nooit, toen ik nog in Stadion zat, kreeg ik vaak een telefoontje omdat ik te kritisch was"
Foto: © photonews

Wekelijks komen Aad de Mos en Geert De Vlieger op de buis met hun analyses over de wedstrijden in de Jupiler Pro League. Maar wat als ze een jaarabonnement aan iemand cadeau mogen doen?

Van welke club zou dat dan mogen zijn? Die vraag legde Het Nieuwsblad voor aan het analistenduo.

"In dit weer? Een abonnement op Play Sports volstaat", lacht De Vlieger. "Dit seizoen moet je als supporter toch al vaak gedacht hebben: Had ik wel moeten komen?"

"Ik kijk wel graag naar Genk, maar die vorige coach, Stuivenberg, hield te weinig rekening met de tegenstander", gaat De Mos verder. "Dat moet je nochtans doen in België. Maar als ik Genk vergelijk met Anderlecht..."

Ex-trainer

"Daar heb jij toch geen abonnement nodig? Als ex-trainer word je daar toch uitgenodigd?", vraagt De Vlieger zich af.

"Nooit", is de Nederlander duidelijk. "Ik mag ook niet te ­kritisch zijn of ik krijg een telefoontje. Toen ik nog in Stadion zat, gebeurde dat vaak. Van verschillende clubs." (lacht)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties