Verrassingsgast op oefenkamp Club windt er geen doekjes om: "Op dit moment is Brugge gewoon te sterk voor de Belgische competitie"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 37 reacties
Verrassingsgast op oefenkamp Club windt er geen doekjes om: "Op dit moment is Brugge gewoon te sterk voor de Belgische competitie"
Foto: © photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Grote verrassing bij het zorgeloze Club Brugge vandaag. Ineens stonden daar in het Spaanse Sotogrande twee oude bekenden aan de rand van het oefenveld: Víctor Vázquez en Mathew Ryan. Eerstgenoemde nam ook even de tijd om zijn mening te geven over het huidige blauw-zwart. En hij is onder de indruk.

De 30-jarige Spaanse nummer 10, die met het Canadese Toronto MLS-kampioen werd en zelf goed was voor maar liefst 16 assists en 8 goals, was blij dat hij zijn ex-ploegmaats nog eens kon groeten. En hij babbelde ook even met de Clubwatchers van 'Het Laatste Nieuws' en 'Het Nieuwsblad'.

“Ik ben Club altijd blijven volgen en bekijk ook regelmatig hun wedstrijden. Op dit moment zijn ze gewoon te sterk voor de Belgische competitie, al ben ik wel verrast dat de kloof zo groot is. Anderzijds hebben ze gewoon een schitterende ploeg met steunpilaren als Vormer, Vanaken en Simons. Timmy blijft belangrijk, ook al speelt hij niet meer."

Complimenten voor Leko

Het jeugdproduct van FC Barcelona laat zich ook lovend uit over trainer Ivan Leko: “Ik vond hem een uitstekende middenvelder en speelde graag tegen hem. We hebben dezelfde stijl, een beetje zoals Isco of Iniesta. Ik heb hem gezegd dat hij het geweldig doet. Wij wisten destijds dat we goed waren en namen het af en toe te licht op, daardoor verloren we matchen. Dat laat Ivan Leko dit seizoen niet toe."

Ook een vraag over de Gouden Schoen mocht niet ontbreken en dan valt uiteraard de naam Ruud Vormer: “Dat zijn statistieken zo geweldig zijn, is omdat hij nu meer vrijheid krijgt. Zoals ik die indertijd ook had. Dan kom je automatisch meer voor doel en kan je meer assists geven en scoren. Hij is nu ook kapitein en wil zich natuurlijk bewijzen. Ruud kan straks zomaar de Gouden Schoen winnen, hij zou het alleszins verdienen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties