De man die Antwerp doet dromen van nog veel méér dan play-off 1: "Ik wil kampioen spelen met de club"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 25 reacties
De man die Antwerp doet dromen van nog veel méér dan play-off 1: "Ik wil kampioen spelen met de club"
Foto: © photonews

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Als promovendus play-off 1 halen, het zou behoorlijk straf zijn. Antwerp is echter goed op weg om die stunt uit te halen en bovendien mogen de ambitieuze fans van 'The Great Old' dromen van nog mooiere dingen: een titel bijvoorbeeld. Met dank aan sterke man Luciano D'Onofrio.

In een interview met 'Het Laatste Nieuws' laat de flamboyante zakenman in zijn ziel kijken en hij ziet het groot(s) met Antwerp: "Samen met Paul Gheysens wil ik Antwerp naar het niveau brengen waarop ik samen met andere mensen Standard heb gebracht: kampioen spelen", klinkt het.

Dat het stamnummer 1 bij zijn langverwachte comeback echter al meteen zou meespelen voor de knikkers, dat had zelfs D'Onofrio niet durven dromen: "Ik wist ook niet wat mij te wachten stond. Een club uit tweede klasse met een spelerskern die helemaal vernieuwd moest worden, een nieuwe trainer én een nieuwe staf."

Zelfs bij het woelige Standard was de uitdaging kleiner: "Daar stond destijds nog iets toen ik er aankwam. Het is de verdienste van iedereen bij Antwerp dat de mayonaise al vanaf dag één pakte. Als we in maart play-off 1 bereiken, staat dat voor mij gelijk met het behalen van de titel met een topclub."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties