László Bölöni maakt zich zorgen over Antwerp-speler die blijft sukkelen én spreekt zich uit over onverwachte nieuwkomer

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 5 reacties
László Bölöni maakt zich zorgen over Antwerp-speler die blijft sukkelen én spreekt zich uit over onverwachte nieuwkomer

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Ook voor Antwerp zit de Spaanse winterstage erop en Laszlo Bölöni mag terugblikken op een geslaagd avontuur. Zijn ploeg is helemaal klaar om volgende week zondag Club Brugge het vuur aan de schenen te leggen. De Roemeense coach is wel bezorgd om één speler én spreekt zich uit over een nieuwkomer.

"Dino Arslanagic blijft maar sukkelen met zijn stomme blessure. Ik ben natuurlijk geen expert, maar mijn gevoel zegt dat die pubalgie een uitzonderlijke en onvoorspelbare blessure is. We moeten in Europa of daarbuiten op zoek gaan naar de meest ervaren mensen in die kwestie. De klassieke behandeling lijkt geen oplossing te brengen. Net daarom moeten we op zoek naar alternatieve oplossingen", klinkt het op HLN.be

De enigmatische Bölöni laat ook zijn licht schijnen over een verrassende transfer, die van Jens Teunckens. De jonge doelman wordt gehuurd van Club Brugge: "Hij is een belangrijke nieuwkomer voor ons. We hebben al drie doelmannen van ongeveer dezelfde leeftijd. Ze zijn allen 28 of 29 jaar. We wilden er graag een jonge talentvolle doelman bij, een optie voor de toekomst. Hopelijk is Jens de oplossing voor dat probleem. Het zou goed zijn, mochten er nog enkele versterkingen arriveren.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties