OHL-aanvaller Storm scoort voor de eerste keer sinds eind september en reageert na cruciale driepunter

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst vanuit Leuven
| 0 reacties
OHL-aanvaller Storm scoort voor de eerste keer sinds eind september en reageert na cruciale driepunter
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Oud-Heverlee Leuven wist wat er te doen stond in het duel tegen Union om nog kans te maken op de tweede periodetitel. Missie geslaagd voor de Leuvenaars, want de bezoekers werden met glans geklopt: 3-1. Met dank aan een sterke Nikola Storm.

De driepunter was een absolute must voor OHL. "We hebben vandaag een goede match gespeeld en veel kansen gecreëerd", vertelde Storm na afloop van de match. "Het was 3-1, maar de score had nog hoger kunnen oplopen. Het belangrijkste was natuurlijk de drie punten pakken, want dat was heel erg nodig."

De achterstand op leider Lierse is 6 punten met nog 6 matchen te spelen. "Alles is nog mogelijk", vervolgt de aanvaller. "In de vorige periode stonden we met nog 7 speeldagen te gaan ook achter op Beerschot-Wilrijk. Natuurlijk moeten we hopen dat Lierse en Cercle steken laten vallen. We moeten erin geloven, want in voetbal kan alles."

"Uiteindelijk zullen we bijna alle matchen moeten winnen"

Nu volgen twee cruciale duels tegen 'laagvliegers' Tubeke en Westerlo. "Het zijn nog 6 matchen, dus we mogen niet veel punten meer laten liggen. Nu moeten we beginnen met een 6 op 6 en uiteindelijk zullen we bijna alle matchen moeten winnen", weet Storm.

De kers op de taart was het doelpunt van Storm. Zijn eerste goal sinds eind september. "Het deed deugd om nog eens te scoren na al die weken zonder goals. Mooi dat ik de ploeg zo aan de overwinning kon helpen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties