'Spelers Standard worden moedeloos van machogedrag Sa Pinto: wansmakelijk'

'Spelers Standard worden moedeloos van machogedrag Sa Pinto: wansmakelijk'
Foto: © photonews

Volg Standard nu via WhatsApp!

Ook op winterstage kan/moet je de basis leggen voor een goed tweede deel van de competitie. En dat weet ook Sa Pinto van Standard. Play-off 1 opnieuw missen is uit den boze en het ziet er voorlopig niet al te goed uit voor de Rouches. Ondertussen is er gemor in de kleedkamers.

Op winterstage in het Spaanse Marbella is het opnieuw duidelijk geworden dat de sfeer bij Standard soms goed gespannen kan zijn. Zo trainden er vele jonkies mee met de A-kern tijdens de stage, maar op speelkansen moeten zij niet rekenen.

Theater

Maar vooral het nieuwe theaterstukje tijdens een oefenwedstrijd tegen Fortuna Düsseldorf stuit tegen de borst. "Venanzi is verrast noch geërgerd, maar enkele spelers worden moedeloos van de evenementen die zich voor hen afspelen. Ze vinden het machogedrag van Sa Pinto zelfs wansmakelijk", klinkt het in Sport/Voetbalmagazine.

Het weekblad weet verder ook dat Edmilson Junior nukkig rondliep op stage, omdat diverse loopoefeningen zonder bal gebeurden en hij zich daarbij moet voortslepen om mee te pikkelen met de groep. Ook doelman Gillet sprak van een zware stage: "Iedereen had zware benen, we trainden soms drie keer per dag."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties