Mehdi Carcela stond in december dicht bij een terugkeer naar Standard, nu liggen de kaarten plots anders

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 1 reacties
Mehdi Carcela stond in december dicht bij een terugkeer naar Standard, nu liggen de kaarten plots anders
Foto: © photonews

Mehdi Carcela raakte eind 2017 op een zijspoor bij Olympiakos. De Belgische Marokkaan werd bij de Griekse landskampioen naar de B-kern gestuurd en mocht uitkijken naar een nieuwe club. Een oplossing tijdens de wintermercato drong zich op.

In december al flirtte Carcela met een terugkeer naar Standard. De vleugelaanvaller kwam de aftrap geven van de thuismatch tegen STVV, en sprak ook met het bestuur van de Rouches. Een nieuwe samenwerking uiteindelijk niet uit de bus.

La Liga

De Marokkaanse bondscoach raadde Carcela aan hoger te mikken, wil hij in juni deel uitmaken van de WK-selectie. Even werd de winger in verband gebracht met de Spaanse laagvlieger Deportivo Alaves, maar een nieuw avontuur in La Liga (eerder speelde Carcela al voor Granada) kwam er niet.

Mogelijk volgt nu een herkansing bij Olympiakos. Carcela kreeg van coach Oscar Garcia namelijk te horen dat hij zich opnieuw mag tonen op training. De flankspeler zit dus weer in de kern met onder meer Engels, Proto, Gillet en nieuwkomer Mirallas. Of een transfer nu definitief van de baan is, moet de rest van de maand januari blijken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties