Antwerp houdt op enkele dagen tijd Club én Gent in bedwang: "En toch zat er meer in"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst vanuit Antwerpen
| 45 reacties
Antwerp houdt op enkele dagen tijd Club én Gent in bedwang: "En toch zat er meer in"
Foto: © photonews

Antwerp hield na Club Brugge (2-2) nu ook AA Gent thuis in bedwang. The Great Old hield stand na een moeilijke tweede helft. Het 1-1 gelijkspel was volgens middenvelder Geoffry Hairemans verdiend.

"Het is een zware week geweest", zei Hairemans na afloop. "We hebben veel energie verbruikt tegen Club, dus we mogen wel tevreden zijn met dit gelijkspel. Op zich hebben zij niet echt veel grote kansen gehad. Ik denk dat een punt zeker verdiend is. Het was moeilijk voetballen door de wind en het veld. We hebben hard gewerkt en het puntje is binnen", klonk het tevreden.

Gelijk tegen Club en Gent, daar willen de meeste ploegen meteen voor tekenen. "En toch zat er meer in. Als je tegen Brugge de match uitspeelt, dan heb je 4 op 6. Maar we mogen niet klagen. Vandaag zat er niet meer in dan een draw. We staan mooie vierde (gelijk met AA Gent, red.) in het klassement."

"Hopelijk kunnen we in Charleroi ook een puntje pakken"

Zaterdag wacht er een lastige verplaatsing naar Charleroi, de nummer twee in het klassement. Vorige keer verloor Antwerp thuis. "Hopelijk kunnen we in Charleroi ook een puntje pakken. Zij hebben verloren van Eupen, dus zij zullen ook wel met revanchegevoelens kampen. Of we al zeker mogen zijn van play-off 1? Alles kan nog misgaan in voetbal. Maar laat ons hopen van niet."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties