Dendoncker in principe niet meer te koop, behalve...

Dendoncker in principe niet meer te koop, behalve...
Foto: © photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Er liggen nog voldoende dossiers op het bureau van Herman Van Holsbeeck om hem de komende twee dagen zoet te houden. Dat van Leander Dendoncker is er één van. In principe mag die niet meer vertrekken, maar de situatie blijft onzeker.

Om even te schetsen dat Anderlecht hem niet in het uitstalraam zet: Dendoncker heeft zijn zinnen gezet op Engeland, maar er was ook voorzichtige interesse van een Bundesliga-club. Toen die kwamen informeren, kregen ze het antwoord: ja, voor 35 miljoen euro. Of beter gezegd: nee dus!

Met het nakend vertrek van Hanni wil Van Holsbeeck ook niet de hele ruggengraat van het team laten gaan. Maar het blijft afwachten wat er gaat gebeuren als er iemand - en dan bedoelen we West Ham - met een concreet bod van 20 miljoen of meer gaat komen aankloppen.

Eén Bundesliga-club kreeg te horen dat hij 35 miljoen moet kosten

Dat Dendoncker nu al wil vertrekken, is duidelijk, maar hij en zijn entourage gaan de zaak ook niet op de spits drijven. Daarvoor zijn de relaties met Anderlecht te goed. Ze hopen alleen dat er geluisterd wordt indien er nog een concrete aanbieding komt waarin alle partijen zich kunnen vinden.

Vandaag kreeg David Moyes bij West Ham het nieuws dat Ogbian zich moet laten opereren en dus out is voor de rest van het seizoen. En ondanks de twijfel die Moyes nog heeft, staat Dendoncker nog steeds hoog op het lijstje van zijn scouts. Toch nog even afwachten...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties