Vandenbempt scherp voor Anderlecht: "Improvisatietheater met ontevreden mensen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 48 reacties
Vandenbempt scherp voor Anderlecht: "Improvisatietheater met ontevreden mensen"
Foto: © photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Bij Anderlecht zaten ze deze transferperiode meermaals met de handen in het haar. Door de verkoop aan Marc Coucke was de ruimte voor investeringen beperkt. Peter Vandenbempt maakt de balans op.

Volgens hem is de mercato illustratief voor de impasse. "Kunst- en vliegwerk, improvisatietheater met aan het eind van een chaotische laatste dag overal ontevreden mensen", aldus Vandenbempt over de paars-witte Transfer Deadline Day in Het Nieuwsblad.

Teodorczyk deed wat hij al een jaar doet: een grote kans laten liggen voor zijn club

-Peter Vandenbempt

"En boze en gefrustreerde supporters, die veeleer uit gewoonte hun gifpijlen op Herman Van Holsbeeck richtten. Nu het nog kan, want het is maar de vraag of de huidige manager straks nog een rol wil/mag spelen in Circus Coucke. In de laatste rechte lijn werd zijn laatste transfer nog gekelderd door de koppige Teodorczyk, die daarmee deed wat hij nu al een jaar doet: een grote kans laten liggen voor zijn club."

Coucke geen fan van Vanhaezebrouck

"Intussen vraagt Hein Vanhaezebrouck zich elke dag opnieuw af hoe hij in godsnaam in deze situatie is verzeild geraakt. Dit is niet de club die hij voor ogen had toen hij er in oktober zijn handtekening zette."

"En dan valt nog te bezien hoe de nieuwe eigenaar en zijn trainer mekaar gaan vinden, want Marc Coucke maakt er geen geheim van dat hij geen grote fan is van Vanhaezebrouck. En dat geldt nog veel meer voor de nieuwe sportieve baas die volgens plan meekomt van aan de kust. Het stof gaat de komende maanden nog niet meteen liggen in Neerpede."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties