Heeft AA Gent z'n nieuwe aanvalsleider gevonden? "Heeft gedaan wat ik gevraagd heb én had présence in de 16"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 0 reacties
Heeft AA Gent z'n nieuwe aanvalsleider gevonden? "Heeft gedaan wat ik gevraagd heb én had présence in de 16"

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

AA Gent griste zaterdagavond op de valreep een puntje mee uit Eupen. Met dank aan invaller en wintertransfer Rangelo Janga. De nieuwe spits heeft met zijn late gelijkmaker - een knappe overhoekse kopbal in duikvlucht - alvast punten gescoord bij Yves Vanderhaeghe.

“Ik heb de Janga gezien die ik wil zien. Hij heeft gedaan wat ik gevraagd heb en toonde présence in de 16. We moeten content zijn dat we zo laat nog gelijkmaken. In het slot had Janga wel nog een grote kans en moest hij sneller schieten. Maar bon, het is niet gemakkelijk om hier te komen winnen", aldus de coach van de 'Buffalo's'.

Bijzonder gevoel

Ook de trefzekere man van Curaçao straalde: "Ik kreeg een halfuurtje van de coach met de boodschap dat ik brutaal moest zijn. Ik kreeg dan een bal vlak aan de eerste paal en die knikte ik binnen. Dit is toch wel een heel bijzonder gevoel."

Mamadou Sylla, die vroegtijdig naar de kant werd gehaald ten voordele van Janga, is alvast gewaarschuwd: "Mijn eerste maand bij Gent verliep goed en nu zeker met de minuten die ik krijg. Hier zal ik zeker op verder bouwen. Met deze prestaties zal ik me nog meer proberen te bewijzen", klinkt het op de clubwebsite.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties