Topdefensie van AA Gent maakt indruk in Europa, exponent van succes nu al op de radar van Italiaanse topclub

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 9 reacties
Topdefensie van AA Gent maakt indruk in Europa, exponent van succes nu al op de radar van Italiaanse topclub
Foto: © photonews

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

AA Gent slikte dit seizoen nog maar 20 doelpunten en beschikt met vlag en wimpel over de minst gepasseerde defensie. De verdedigende topprestaties van de ploeg van Yves Vanderhaeghe blijven alvast niet onopgemerkt, zo staat een sterkhouder nu al op het verlanglijstje van een Italiaanse topclub.

Lazio, de ploeg van Jordan Lukaku, zou interesse tonen in Samuel Gigot. De 24-jarige centrale verdediger zou in Rome de vervanger moeten worden van Stefan de Vrij, dat schrijft HLN op autoriteit van het Italiaanse Corriere dello Sport.

Shoppen in JPL

De nummer vijf in de Serie A heeft alvast goeie ervaringen met spelers uit de Jupiler Pro League, zie maar de overvang van de eerder genoemde Lukaku en de transfers van Adam Marusic (ex-Kortrijk en KV Oostende) en Sergej Milinković-Savić (ex-RC Genk).

Bij AA Gent houden ze alvast rekening met het vertrek van de rots in de defensieve branding want de sterk presterende Gigot zelf zou niet weigerachtig staan tegenover een overstap naar de Italiaanse competitie. Zijn grote droom is en blijft echter een transfer naar Olympique Marseille.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties