Messoudi net op tijd klaar om Beerschot Wilrijk aan promotie te helpen: "We zullen jongens met stalen zenuwen nodig hebben"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 0 reacties
Messoudi net op tijd klaar om Beerschot Wilrijk aan promotie te helpen: "We zullen jongens met stalen zenuwen nodig hebben"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Mo Messoudi maakte zondag na een maand van inactiviteit zijn wederoptreden bij Beerschot Wilrijk. De 34-jarige routinier van 't Kiel is net op tijd klaar voor de dubbele strijd met Cercle Brugge.

Hoewel Messoudi pas terugkeerde uit blessure, stond hij een volledige wedstrijd tussen de lijnen. "Telkens wanneer het bordje omhoog ging om een wissel aan te kondigen, dacht ik dat ik naar de kant moest. Toch liet de coach me staan", aldus de middenvelder. "Ik hoopte dus maar dat mijn kuit het zou houden." (lacht)

Messoudi liep op het half bevroren veld geen averij, bleef gespaard van een schorsing en deelde bovendien nog een assist uit voor de 1-1 van Erwin Hoffer. De spelmaker kan met een goed gevoel toeleven naar de promotiefinales tegen de Vereniging.

Jongens met ervaring

"We zullen jongens met stalen zenuwen nodig hebben om de promotie binnen te halen", beseft Messoudi. "Er lopen bij ons wel enkele spelers rond die al een en ander gewend zijn. We kunnen met vertrouwen naar die twee finales. We zijn er klaar voor."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties