Patrick De Koster reageert fors op uitspraken van Antwerp-speler Siani: "Als hij beweert dat ik lieg, dan ben ik bereid alle documenten boven te halen"
Redactie
| 7 reacties

Patrick De Koster reageert fors op uitspraken van Antwerp-speler Siani

Patrick De Koster reageert fors op uitspraken van Antwerp-speler Siani: "Als hij beweert dat ik lieg, dan ben ik bereid alle documenten boven te halen"
Foto: © Photonews

Sebastien Siani ruilde KV Oostende tijdens de winterstop in voor Antwerp. Vorige week kwam de Kameroense middenvelder terug op zijn bewogen vertrek bij de Kustboys.

Siani klaagde in Sport/Voetbalmagazine over een gebrek aan menselijkheid bij het bestuur van KVO. De clubleiding wou volgens hem nog 2 miljoen euro aan transfergeld verdienen toen een riant contract bij Al-Jazira lag te wachten. De transfer naar Abu Dhabi ging uiteindelijk niet door.

Een lucratief contract aan de kust bleef eveneens uit, waardoor Siani brak met Pascal Guerman van J&S Sportmanagement, het makelaarsbureau van Patrick De Koster. "Als een club op een bepaald moment neen zegt tegen een transfer, dan is het neen", reageert De Koster fors in hetzelfde weekblad.

"Als hij mij dan verwijt dat ik niet bepaalde praktijken gebruikte om hem vrij te krijgen zoals dat bij Silvio Proto en Franck Berrier wel is gebeurd, praktijken van wie iedereen vindt dat ze bestraft zouden moeten worden, dan is dat maar zo. Zo ga ik niet te werk. Ik draag zorg voor mijn reputatie en probeer altijd op een correcte manier deals te realiseren, deals waar alle partijen een goed gevoel aan overhouden."

Interessant voorstel voor meerdere jaren

In Oostende lag wel degelijk een interessant voorstel klaar. "Een héél mooi nieuw contract voor liefst drie jaar plus optie op een extra jaar", aldus De Koster. "Maar dat weigerde hij te tekenen, omdat hij toen absoluut naar het buitenland wou. Zo’n financieel voorstel, voor een speler van 31 jaar, getuigt van een enorme erkentelijkheid. Als hij beweert dat ik lieg, dan ben ik bereid alle documenten boven te halen, zodat iedereen kan zien wat hij naast zich neerlegde."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties