De wittebroodsweken bij Antwerp zijn voorbij: onvrede bij fans, maar ook in spelersgroep

Johan Walckiers
Johan Walckiers en Dirk Pieters
| 9 reacties
De wittebroodsweken bij Antwerp zijn voorbij: onvrede bij fans, maar ook in spelersgroep
Foto: © photonews

Zolang het goed gaat, komen er geen problemen bovendrijven. Maar als je regeert met de zweep en het gaat allemaal wat minder, komt de onvrede bovendrijven. Het is de laatste tijd dan ook geen pretje bij Antwerp.

De wintermercato heeft er ook geen deugd aan gedaan. De spelersgroep, die het tot dan bijzonder goed had gedaan, zag zowaar nog acht nieuwe spelers arriveren. Jongens als Hairemans, Corryn, Owusu en Rodrigues zagen hun speelminuten drastisch dalen. 

Niemand morde toen Laszlo Bölöni tijdens de zomer uitpakte met een vooroorlogs trainingsprogramma, maar toen dat ook in de winter gebeurde, gingen er toch stemmen op dat het overdreven was. Nu ook de resultaten uitblijven, wordt er door verschillende spelers naar dat trainingsregime gewezen.

Ook op training wordt er niet veel meer gelachen de laatste weken.

Antwerp kreeg heel veel kritiek over de manier waarop ze tegen Genk speelden, maar ook op training is het allesbehalve peis en vree. Er zijn al verschillende opstootjes geweest na wilde tackles. Zo stonden onder andere Oulare en Yatabare neus aan neus. De sfeer is niet optimaal te noemen.

Dat veel publiekslievelingen nu op de bank zitten en er de laatste twee maanden niet gewonnen werd, zorgt voor misnoegdheid bij de achterban, maar ook bij de spelers. Zo stelt men zich ook vragen bij de rare ploegopstellingen. Dat Arslanagic afgelopen weekend op rechtsback stond, terwijl er met Buta en De Laet twee rechtsachters ter beschikking waren, heeft zowel extern als intern wenkbrauwen doen fronsen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties