Gaat na Hugo Broos ook Jacky Mathijssen bij een Belgische eersteklasser aan de slag als technisch directeur?

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 4 reacties
Gaat na Hugo Broos ook Jacky Mathijssen bij een Belgische eersteklasser aan de slag als technisch directeur?
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het ziet ernaar uit dat Hugo Broos donderdag wordt voorgesteld als de nieuwe technisch directeur van KV Oostende. De Kustboys halen op die manier een man met bijzonder veel ervaring aan boord.

De 65-jarige Broos is natuurlijk nieuw in het vak en zal bijgestaan worden door Johan Plancke, ex-CEO van KSV Roeselare. (Lees er HIER meer over)

Met zijn ervaring in het Belgische voetbal kan Broos hoe dan ook veel betekenen voor KV Oostende. Een manier van werken waar misschien wel meer eersteklassers naartoe moeten evolueren.

STVV zoekt na het vertrek van Philippe Bormans nog naar een technisch directeur. Een geschikte kandidaat is analist en ex-trainer van Sint-Truiden Jacky Mathijssen.

Vijftien jaar trainerschap

"Het lijkt me een logische stap", bevestigde Mathijssen in het TVL Sportcafé. "Ik heb er nooit een geheim van gemaakt dat ik dit soort werk na vijftien jaar trainerschap graag zou willen doen. Ik ga ervan uit dat als men effectief met de zoektocht start, er wel ergens mijn naam opduikt. Maar het is aan hen om een beslissing te nemen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties