Reactie Genk naar PO 1 dankzij Colley, maar die komt volledig uit de lucht vallen

Robby Morren
Robby Morren vanuit Beveren
| 8 reacties
Genk naar PO 1 dankzij Colley, maar die komt volledig uit de lucht vallen
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dankzij de overwinning op het veld van Waasland-Beveren mag Racing Genk zich opmaken voor play-off 1. Matchwinnaar Omar Colley was er zelf helemaal door verrast.

Colley scoorde het enige doelpunt van de partij, een prima kopbal in de hoek. Na afloop van de wedstrijd was de verdediger dan ook druk gesolliciteerd in de mixed zone.

De eerste vragen werden gesteld door het webteam van Racing Genk dat hem feliciteerde nu play-off 1 zo goed als zeker is. De reactie van Colley was goud waard. Hij kwam volledig uit de lucht gevallen. "Is dat echt zo? Dat wist ik helemaal niet", lachte hij zijn tanden bloot.

Verdienste van het ganse team

Zijn analyse? "We hebben ons aan het plan van de coach gehouden en dat werkte. We speelden compact en gaven weinig weg en konden op die manier de nul houden."

"Het is niet gemakkelijk om in Waasland-Beveren te komen voetballen. Ik ben natuurlijk blij met mijn doelpunt, maar deze overwinning is de verdienste van het ganse team."

Genk sluit de reguliere competitie af in eigen huis tegen AA Gent. "het zou mooi zijn als we ook die match kunnen winnen. Gent is een sterk team, maar wij zitten op het juiste spoor."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties