'Geen enkele Kakker mag zondag ontbreken': Malinwa gaat voor maximumcapaciteit van 16.500

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 25 reacties
'Geen enkele Kakker mag zondag ontbreken': Malinwa gaat voor maximumcapaciteit van 16.500

Exact evenveel punten, evenveel gewonnen wedstrijden, maar een streepje voor in het doelpuntensaldo. Voor KV Mechelen telt er nu nog maar één ding en daarvoor hebben de spelers de fanatieke aanhang nog een laatste keer nodig.

"Mechelen en omgeving houden de adem in. Nog zeven keer slapen en we weten wie ‘erin’ blijft. 1A of 1B, het is slechts één lettertje, maar het betekent een wereld van verschil. Daarom is er zondag geen tijd meer voor nuance. Het is wit of zwart, hemel of hel, feesten of treuren. Ontsnappen als Houdini of zinken als de Titanic."

Zo kopt een officieel communiqué van KV Mechelen dat ze zondagavond de wereld instuurden. De poëtische omschrijving dient echter ook een doel: 16.500 fans in een uitverkocht AFAS-stadion krijgen.

16.500 plaatsen

"De spelers moeten het zondag doen op het veld. Maar ze zullen niet alleen zijn. De vocale steun van het publiek kan helpen. Een orkaan van geluid kan véél helpen. En de magie van een nokvol AFAS Stadion kan héél veel helpen. Lees: de doorslag geven. Daarom gaan we zondag voor de 16.500", klinkt het.

"En dus rekenen we ook op jou. Schaf jezelf een ticketje aan en breng je familie, vrienden en collega’s mee. Geen enkele Kakker mag zondag ontbreken. Aarzel niet, want de tickets vliegen de deur uit." Tickets kopen kan nog via de online ticketshop of aan de loketten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties