Reactie PO 1-droom van Waasland-Beveren ligt aan diggelen: "Frustrerend"

Robby Morren
Robby Morren vanuit Beveren
| 3 reacties
PO 1-droom van Waasland-Beveren ligt aan diggelen: "Frustrerend"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De ontgoocheling was bijzonder groot in het kamp van Waasland-Beveren na de nipte nederlaag tegen KRC Genk. Logisch ook want daardoor zijn de jongens van Vermant veroordeeld tot play-off 2.

Na een prima seizoen op het einde de strijd om play-off 1 verliezen, het weegt zwaar natuurlijk. "Dit is heel zuur. Het is de derde week op rij dat we geen punten pakken terwijl we er toch verdienen. Ook tegen Genk hebben we echt goede kansen gehad", klinkt het bij Jur Schryvers.

"In het begin van het seizoen wilden wij zo snel mogelijk zekerheid verwerven over het behoud. Naarmate het seizoen vorderde, konden we die doelstelling steeds naar boven bijstellen en ben je steeds ambitieuzer. Het is jammer dat we het op het einde net niet halen."

Olivier Myny

Eenzelfde geluid hoorden we bij Olivier Myny. "We hebben een aantal kansen gehad om te scoren tegen Genk. Het is spijtig dat we die niet hebben afgemaakt. Dit is natuurlijk frustrerend."

Een lichtpuntje voor Myny was zijn persoonlijke prestatie. "Ik voelde me goed vandaag, ik ben niet ontevreden over mijn eigen wedstrijd. Ik hoop nu op meer."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties