Anti-voetbal van Chelsea speelt Eden Hazard parten: "Na drie uur zou ik nog nul ballen hebben geraakt"

Redactie
| 8 reacties
Anti-voetbal van Chelsea speelt Eden Hazard parten: "Na drie uur zou ik nog nul ballen hebben geraakt"
Foto: © photonews

Manchester City en Chelsea speelden zondagnamiddag de topper in de Premier League. The Blues kozen voor een verdedigende aanpak, maar konden een 1-0-nederlaag niet verijdelen.

Chelsea-coach Antonio Conte posteerde onze landgenoot Eden Hazard eenzaam in de spits. De Rode Duivel kende een moeilijke namiddag, kwam nauwelijks in het stuk voor en werd in het slot van de partij gewisseld.

"Het zijn zo van die wedstrijden waarin je het gevoel hebt dat je enkel hebt gelopen, niet gevoetbald", citeerde Het Laatste Nieuws Hazard. "Dat is het jammere. We hadden zo nog drie uur kunnen voetballen. En ik zou nog nul ballen hebben geraakt."

De tactiek van Conte pakte niet goed uit. "We hebben verkeerde keuzes gemaakt", vervolgde Hazard. "Ach, als de trainer mij voorin zet, probeer ik gewoon mijn best te doen. We speelden gewoon geen goeie wedstrijd en voor mij persoonlijk was het moeilijk om te schitteren als je nauwelijks drie ballen raakt. City was gewoon veel beter. We hebben niet met onze kwaliteiten gespeeld."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties