Iedereen wijst naar Moeskroen in controversiële ontknoping, maar: "Laat zij die ons beschuldigen maar voor bewijs zorgen"

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 27 reacties
Iedereen wijst naar Moeskroen in controversiële ontknoping, maar: "Laat zij die ons beschuldigen maar voor bewijs zorgen"

Onwaarschijnlijk statistiekje in de degradatiestrijd: Eupen won in het hele seizoen nooit met vier goals verschil, Moeskroen verloor nooit met vier goals verschil... Tot de laatste speeldag. Iedereen fronst bij de uitslag, maar Moeskroen-voorzitter Patrick De Clerck wil er niets van weten.

De reacties op sociale media waren allesbehalve mals, dat kon u hier al lezen.

"Al de berichten die afkomstig zijn van de sociale media en vertellen dat de wedstrijd verkocht is, irriteren me enorm”, vertelt voorzitter Patrick De Clerck aan La Dernière Heure na de 4-0 in Eupen. "Wij zijn correcte mensen en dat zullen we altijd blijven. De Vlamingen hebben een negatieve druk op onze schouders gelegd. Laat ons ook niet vergeten dat we tijdens de wedstrijd hadden kunnen voorkomen."

"Er werd ons vorig seizoen ook gezegd dat Moeskroen zijn verblijf in eerste klasse had gekocht tegen Kortrijk. Vandaag zijn er nieuwe geruchten. Maar laat zij die ons beschuldigen maar voor bewijs zorgen", klonk het hard. Twee jaar op rij betrokken in een controversiële degradatiestrijd, het zal Moeskroen alleszins niet in dank afgenomen worden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties