Marc Coucke is weg, maar zij blijven Oostende trouw: "Hier krijg je 't gevoel dat je als partner echt belangrijk bent en daarom ga ik door bij KVO"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 9 reacties
Marc Coucke is weg, maar zij blijven Oostende trouw: "Hier krijg je 't gevoel dat je als partner echt belangrijk bent en daarom ga ik door bij KVO"

Het vertrek van Marc Coucke is een aderlating voor KV Oostende, maar met de nieuwe voorzitter Peter Callant lijkt de continuïteit toch verzekerd. Dat gegeven boezemt de sponsors en partners het nodige vertrouwen in, zo blijft Vanver BVBA al zeker aan boord in de Versluys Arena.

Tijdens de eerste Europese match uit de clubgeschiedenis tegen het Franse Marseille prijkte Vanver BVBA als sponsor op de shirtjes. Zaakvoerder Gino Vanderhaeghen is dan ook een trouwe KVO-fan, die bij elke thuismatch aanwezig is. En hij brengt nog volk mee ook: zijn vrouw en klanten.

"Hier krijg je het gevoel dat je als partner echt belangrijk bent en daarom ga ik door bij KV Oostende want ik kan mij echt vinden in de visie van voorzitter Peter Callant. “Als partner ervaar je hier respect, de klanten amuseren zich altijd en de sportieve ambitie die er nog altijd is, strookt met onze ambitie", klinkt het op de clubwebsite. 

De mensen van Vanver gingen zelfs mee op winterstage naar Spanje en voerden er gesprekken met Algemeen Directeur Patrick Orlans: "De visie die hij samen met Peter Callant uittekent, is ambitieus, maar ook realistisch. En zo leid ik mijn bedrijf ook. Oostende zal dus volgend seizoen weer voluit gaan. De club kan op ons blijven rekenen,” besluit Gino Vanderhaeghen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties