Beerschot Wilrijk pleziert fans met nieuwe contractverlenging van belangrijke pion op 't Kiel

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 26 reacties
Beerschot Wilrijk pleziert fans met nieuwe contractverlenging van belangrijke pion op 't Kiel
Foto: © photonews

Volg Beerschot nu via WhatsApp!

Beerschot Wilrijk wil volgend seizoen absoluut de langverwachte promotie naar 1A vieren en dus maakt de Antwerpse fusieclub volop werk van het sportieve plaatje. Zo raakte vandaag bekend dat Alexander Maes zijn contract op 't Kiel verlengd heeft tot 2021.

Eerder deze week zette ook die andere sterkhouder op het middenveld Tom Pietermaat al zijn krabbel onder een verlengd verblijf in het Olympisch Stadion. De 26-jarige creatieve man bij Beerschot , die in de aanloop naar het tweede finaleduel tegen Cercle Brugge nog alle aandacht opeiste, moest niet lang nadenken over zijn toekomst. 

"De gesprekken en onderhandelingen hebben niet lang aangesleept. We waren er rap uit want we weten wat we aan elkaar hebben. Uit het voorstel van Beerschot Wilrijk bleek onmiddellijk dat ze het allerliefst met mij willen doorgaan en aangezien ik me hier prima voel én mijn sportieve ambities kan waarmaken, heb ik niet getwijfeld. Er was ook interesse van enkele clubs uit 1A, maar niet echt superconcreet. Dat was Beerschot Wilrijk wél", vertelt Maes op de website van de club. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties