KV Kortrijk weet exact welke transfers het wél en zeker níét wil doen in de zomer

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 3 reacties
KV Kortrijk weet exact welke transfers het wél en zeker níét wil doen in de zomer

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Kortrijk hoopt zich nog te tonen in play-off 2 en droomt zelfs van Europees voetbal. Ondertussen richt algemeen manager Matthias Leterme zich achter de schermen vol op volgend seizoen en dat ziet er al vrij concreet uit.

Succestrainer Glen De Boeck tekende al bij voor onbepaalde duur en de rest van de technische staff zal snel volgen, meent de algemeen manager in Het Nieuwsblad. Voor hem is het vooral kwestie om de ploeg bij elkaar te houden.

Er is voor geen enkele speler al concrete vraag geweest

Matthias Leterme

"Ondertussen zijn de opties van Ouali en Makarenko al gelicht. Die laatste is de beste speler van KVK sedert jaren en zal ongetwijfeld begeerd zijn, maar we gaan er wel alles aan doen om hem te houden", verzekert Leterme in Het Nieuwsblad. "Net als Kaminski en Van Der Bruggen, ook jongens die een sterk seizoen achter de rug hebben. We begrijpen best dat KVK bij uitstek een ploeg is voor jongens die hogerop kunnen en willen, maar we zijn ook ambitieus."

Club Brugge-huurling zal waarschijnlijk het grootste gemis worden. "Al zou ik nog zo graag Jérémy bij Kortrijk houden, die wordt te duur. Er is ook nog geen signaal gekomen uit Brugge", zegt Leterme. De optie in het contract van youngster Attal is nog niet gelicht, maar Kortrijk heeft nog tot 15 mei de tijd.

Wat wil KaaVee in de omgekeerde richting dan nog aankopen in de zomer? Zeker een spits en een rechterverdediger, gezien de blessure van Rougeaux.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties