OHL-spelers Moore en Dequevy reageren na pijnlijke nederlaag tegen Lierse
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst vanuit Leuven
| 1 reacties

Elliot Moore en Joeri Dequevy balen na nederlaag tegen Lierse

OHL-spelers Moore en Dequevy reageren na pijnlijke nederlaag tegen Lierse
Foto: © photonews

OHL heeft de eerste thuismatch van play-off 2 niet tot een goed einde gebracht. De Leuvenaars konden een 0-2 achterstand niet meer ophalen en gingen met 1-2 de boot in.

Aanvoerder Elliot Moore zag zijn team heel wat kansen creëren, maar in de afwerking liep het mis. "We hadden heel wat kansen en balbezit, maar we konden het niet afmaken", aldus de Leicester-huurling. "We krijgen dan twee lullige goals tegen. Volgende week moeten we dit rechtzetten. We moeten leren uit onze fouten."

Dequevy mocht aan de wedstrijd beginnen, maar kon het tij niet keren. "Persoonlijk was ik echt niet goed. Ik heb al te lang niet meer gevoetbald", aldus de vleugelspeler. "Het is de eerste keer dat ik speel sinds de thuiswedstrijd tegen Beerschot Wilrijk. Het was echt moeilijk. Normaal moet ik veel meer doen met mijn acties."

1 op 6

1 op 6 is een pijnlijke start voor OHL. "Zeker omdat we verliezen tegen Lierse, met alle problemen die zij hebben", weet Dequevy. "Erg pijnlijk. Maar nu moeten we gewoon de drie punten pakken op het veld van Waasland-Beveren. Waarom niet? Tegen zulke ploegen is het makkelijker voetballen voor ons."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa League Play-offs - Finale

Nieuwste reacties