Stad Brugge oppert al datum voor titelviering, bij Club zelf is dat nog niet aan de orde

Clint Vens
| 1 reacties
Stad Brugge oppert al datum voor titelviering, bij Club zelf is dat nog niet aan de orde
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge kan zondagavond, mits winst tegen Standard, een flinke stap zetten richting die vijftiende landstitel. Stad Brugge schuift alvast een datum naar voor wanneer die viering zou kunnen plaatsvinden.

Op (Pinkster)maandag 21 mei wil het stadsbestuur de Brugse binnenstad en de Grote markt, net als twee jaar geleden, volledig blauw-zwart laten kleuren. De festiviteiten zouden daags na de laatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen AA Gent plaatsvinden, ook in het geval dat Club al vroeger kampioen zou worden.

Club Brugge zelf nog niet bezig met kampioensviering

Club Brugge zelf heeft nog geen contact gehad met de Stad over een mogelijke kampioensviering en dat is naar eigen zeggen ook nog niet aan de orde. Bij Club concentreren ze zich eerst en vooral op de komende wedstrijden.

In 2016 konden de fans van blauw-zwart alvast niet wachten tot na het seizoen om de festiviteiten in te zetten,  toen vond de kampioenenviering plaats op 16 mei - daags na de beslissende 4-0-zege tegen Anderlecht. Over het precieze concept van de viering dit seizoen wordt nog nagedacht. Gisteren kleurde de stad Brugge groen-zwart, want toen was het de beurt aan Cercle Brugge om zijn titel in 1B te vieren. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties