Philippe Clement wil nu ook Club Brugge vloeren: "Mijn groep is er zich hoe langer hoe meer van bewust dat we iedereen aankunnen"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 1 reacties
Philippe Clement wil nu ook Club Brugge vloeren: "Mijn groep is er zich hoe langer hoe meer van bewust dat we iedereen aankunnen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Standard? Geklopt! Anderlecht? Geklopt! De volgende prooi in het Genkse rijtje is Club Brugge. Philippe Clement en zijn mannen geloven alvast vol in een overwinning. En uiteraard helpt het een handje dat de trainer de tegenstander door en door kent.

"Er komen langzamerhand meer en meer automatismen in de ploeg. Dat maakt dat we andere accenten kunnen leggen. Iets minder dan een ganse week tussen twee wedstrijden is dan wel interessant. Niet dat we zoveel speciaal gedaan hebben maar toch. We hebben de jongens zo goed mogelijk laten trainen op wedstrijdvarianten en mogelijke opstellingen die Brugge op de mat kan brengen", klonk het op de persconferentie daags voor de match. 

Contacten

"Het zou mij niet verbazen dat ze in een andere opstelling op het veld komen. Ook als het bij het oude blijft weten we wat we moeten doen. Het helpt natuurlijk dat je zoals ik Brugge goed kent. Ik heb daar niet voor niets zestien jaar gewerkt. Daar houdt je wel wat contacten aan over. Ik ken veel spelers van heel nabij. Met Timmy Simons heb ik nog samengespeeld, om maar een voorbeeld te geven", aldus Clement. 

"Mijn groep is er zich hoe langer hoe meer van bewust dat we iedereen aankunnen. Dat vind ik enorm belangrijk. En de steun van de fans natuurlijk. De jongens zijn heel gretig. Er is veel plezier en veel honger naar meer. Maar die synergie met de tribunes is superbelangrijk. Dat is echt het eerste dat de spelers mij gezegd hebben na de winst tegen Anderlecht." Club is bij dezen gewaarschuwd! 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties