Topduel in Play-Off 1 wordt gekruid met live-verslaggeving van opmerkelijke commentatoren: "Het wordt de shit"

Clint Vens
| 0 reacties
Topduel in Play-Off 1 wordt gekruid met live-verslaggeving van opmerkelijke commentatoren: "Het wordt de shit"
Foto: © photonews

Hoewel Club Brugge al stilaan de champagne mag koud zetten, ligt de strijd om de tweede plaats nog volledig open. De wedstrijd tussen Gent en Anderlecht op 13 mei wordt dan ook een cruciaal duel in die optiek. PlaySports kondigt een leuke actie aan voor die topper.

De zender van telenet zal de wedstrijd tussen Gent en Anderlecht uitzenden op drie kanalen. Elk kanaal wordt voorzien van andere commentatoren, aangepast aan de fans van beide clubs. 

Zo is er een neutraal kanaal waarin Filip Joos het commentaar voor zijn rekening neemt, een Anderlecht-kanaal waarin Adil El Arbi en zijn kompaan Bilall Fallah plaatsnemen achter de micro en een Gent-kanaal waar Joris Hessels en Dominique Van Malder zich verbaal uitleven tijdens de topper. 

"De shit"

Adil El Arbi, bekend van zijn films patser en black panther, is een groot supporter van paars-wit en ziet het alvast  helemaal zitten: "Het wordt de shit." Het olijke duo is nog op zoek naar een 'zotte Anderlecht-supporter' die mee achter de micro wil aanschuiven. Inschrijven kan via de website van Studio Brussel. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties