Is dit waarom sterspeler van Standard nooit zal slagen in buitenland? "Messi zie je dat niet doen terwijl die 100.000 keer beter is dan Carcela"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 8 reacties
Is dit waarom sterspeler van Standard nooit zal slagen in buitenland? "Messi zie je dat niet doen terwijl die 100.000 keer beter is dan Carcela"
Foto: © photonews

Volg Standard nu via WhatsApp!

Dat Mehdi Carcela een van de beste voetballers is in onze vaderlandse voetbalcompetitie valt amper tegen te spreken, maar waarom lukt het voor de flukse dribbelkont van Standard enkel in zijn Luik en niet in het buitenland? Wesley Sonck denkt dat hij het antwoord weet.

"Carcela heeft alles veranderd, hij is intrinsiek de beste in België. Alleen zo zijn manier van voetballen soms... Ik kan mij wel inbeelden dat het in het buitenland na x-aantal tijd niet meer lukt want zijn attitude op een veld is heel belangrijk. Als hij de juiste attitude zou hebben met wat ie nu doet dan is hij eigenlijk veel te goed voor onze competitie", klonk het in VISTA!, de wekelijkse voetbalwebcast van HLN en Proximus 11

Messi doet dat niet

"Tegen AA Gent is er op een gegeven moment een fout. Hij kan dan doorgaan, maar hij stopt met voetballen. Het is een heel belachelijk voorbeeld, maar als je Messi dat ziet doen, die stopt niet. Terwijl die 100.000 keer beter is dan Carcela. Doe verder en dan krijg je ook sympathie van de thuisaanhang van mensen die niet voor je supporteren. Ik denk dat dat heel belangrijk is, maar dat hij kwaliteiten heeft, staat buiten kijf", is Sonck lovend. 

"Hij heeft enorm veel plezier op het veld, daarom dat hij elke keer terugkomt want hij woont in zijn Luik en daar voelt hij zich goed. Teken dan een contract voor het leven hé, blijf dan hier. Dan hoef je niet meer naar het buitenland."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties