? Pakkend beeld: doelman Ulreich is even de eenzaamste man ter wereld na blunder die Bayern München de Champions League-finale kostte
Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 14 reacties

Bayern München loopt Champions League-finale mis door blunder Ulreich

? Pakkend beeld: doelman Ulreich is even de eenzaamste man ter wereld na blunder die Bayern München de Champions League-finale kostte

Wat als... Sven Ulreich die onwaarschijnlijke blunder in Madrid niet had gemaakt? Dan stond Bayern München nu wellicht in de finale van de Champions League. De doelman was gisterenavond héél eenzaam in een uitverkocht Santiago Bernabeu.

De tweede helft was nog geen minuut bezig als Tolisso een terugspeelbal gaf naar zijn doelman. Vrij riskant, maar precies genoeg om geen Madrileen er te laten tussenzitten. Alleen ging Ulreich op een heel bizarre manier naar de bal, waardoor hij die liet schieten en Benzema maar binnen te leggen had. 

Pakkend beeld ook wanneer Ulreich alleen op het veld neerzat, terwijl zijn ploegmaats al lang naar de kleedkamer zijn. Niemand om hem te troosten of een hart onder de riem te steken. Trainer Jupp Heynckes deed nog een poging. 

"Sven had een kleine black-out, hij raakte even in de war", zei de coach. "Hij wist even niet of hij de bal kon oppakken, realiseerde zich toen dat hij dat niet mocht doen, werd nerveus en dan gebeurt dit. Het is vreselijk voor een speler om daarmee te moeten omgaan. Het was een slecht moment voor mijn team. Maar we hebben daarna ook kansen genoeg gehad om meer doelpunten te maken. Mijn keeper heeft over het geheel gezien heel goed gespeeld."

De beelden die Ulreich nog levenslang zullen achtervolgen: 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties