Makelaar bevestigt: Koulibaly (ex-Genk) op weg naar Chelsea, maar daar hangt één cruciale voorwaarde aan vast

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 3 reacties
Makelaar bevestigt: Koulibaly (ex-Genk) op weg naar Chelsea, maar daar hangt één cruciale voorwaarde aan vast
Foto: © photonews

Kalidou Koulibaly, die nog twee seizoenen voor Racing Genk speelde, is tegenwoordig een van de belangrijkste spelers bij Napoli. De vraag is alleen of dat ook volgend seizoen nog zo is.

Koulibaly wordt al langer aan Chelsea gelinkt en nu heeft makelaar Bruno Satin dat transfergerucht bevestigd op Radio CRC. "Maar een speler zoals Kalidou wil Champions League spelen en ik weet niet zeker of Chelsea dat ook zal halen. Het seizoenseinde zal dat bepalen." The Blues staan momenteel pas vijfde in de Premier League en voor het kampioenenbal moeten ze nog minstens vierde worden.

"Koulibaly zal echter niet noodzakelijk vertrekken. Elk jaar zijn er aanbiedingen en elk jaar is hij al gebleven. Voor hetzelfde geld beslist de voorzitter dat hij te belangrijk is voor het team en mag hij niet vertrekken", legt Satin uit. 

De prijs zal in de huidige omstandigheden wel bijzonder hoog liggen. "Of Koulibaly 100 miljoen euro waard is? Dat zullen de markt en voorzitter Aurelio De Laurentiis wel bepalen. Kalidou heeft geen afkoopclausule in zijn contract." Zijn huidige contract bij Napoli loopt nog tot 2021.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties