Ex-bondscoach Georges Leekens gaat voor een opmerkelijke carrièremove

Clint Vens
| 2 reacties
Ex-bondscoach Georges Leekens gaat voor een opmerkelijke carrièremove

Georges Leekens is de huidige bondscoach van Hongarije. De ex-bondscoach heeft klaarblijkelijk nog wat tijd over, want hij gaat zich nu ook buiten het voetbal gaan engageren.

Leekens gaat namelijk de politiek in. Bij de komende gemeenteraadsverkiezingen zal hij de CD&V-lijst in Oostkamp duwen, dat werd bekendgemaakt in een persconferentie op vrijdag van de CD&V in de betreffende gemeente. 

De voormalige coach van onder meer Lokeren, Club Brugge en Kortrijk is een fiere burger van de West-Vlaamse gemeente: "Oostkamp is niet zomaar verkozen tot strafste gemeente in Vlaanderen. Ik geniet alle dagen van de Oostkampse levenskwaliteit en geef daarom graag iets terug. Mijn ervaring zet ik alvast graag in om de lijst te duwen naar een schitterend resultaat."

Net als in het voetbal is Leekens hyperambitieus in zijn nieuwe uitdaging: "Na een goede babbel met burgemeester Jan de Keyser ben ik graag ingegaan om de lijst te duwen. Ik hou van winnen én duw dus graag deze kwaliteitsvolle lijst naar een sterk resultaat."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties