Lukaku is kritisch voor Anderlecht: "Ik ben nog kwaad tegenover sommige mensen over hoe ze met Jordan zijn omgegaan"

Clint Vens
| 10 reacties
Lukaku is kritisch voor Anderlecht: "Ik ben nog kwaad tegenover sommige mensen over hoe ze met Jordan zijn omgegaan"
Foto: © photonews

Romelu Lukaku scheert momenteel hoge toppen in de Premier League. Zijn broer Jordan probeert bij Lazio in de Serie A furore te maken. Voor de jongste telg van de familie Lukaku gaat dat net iets moeizamer.

Romelu Lukaku heeft nog rancune ten opzichte van enkele personen binnen Anderlecht die zijn broer hebben begeleid. Dat vertelt hij aan Geert De Vlieger in Hoogvliegers: "Mijn broer kwam net in de A-kern van Anderlecht. Tot vandaag neem ik mezelf kwalijk dat ik mijn broer in de steek liet."

Zelfde parcours

"Ik ben nog kwaad tegenover sommige mensen over hoe ze met Jordan zijn omgegaan. Toen ik er nog was, waren ze cool tegenover hem. Als ik hem langer had begeleid bij Anderlecht, had hij hetzelfde parcours afgelegd als ik."

De droom

Toch hoopt de aanvalsleider van Manchester United ooit samen te spelen in één ploeg met zijn broer: "Dat is de absolute droom. Ik denk dat Jordan komende zomer in dezelfde competitie als mij moet spelen. Da’s dan tegen elkaar. Dat is stap 1. Als Jordan in het noorden woont is hij ofwel mijn buurman, ofwel wonen we samen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties