Bestuur Antwerp en Corryn geraken er niet uit: "Als het puur van de coach zou afhangen, stond ik wel meer in de ploeg"
Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht vanuit Lokeren
| 26 reacties

Alexander Corryn (Antwerp) heeft nog geen akkoord voor volgend seizoen

Bestuur Antwerp en Corryn geraken er niet uit: "Als het puur van de coach zou afhangen, stond ik wel meer in de ploeg"
Foto: © photonews

Waar speelt Alexander Corryn volgend seizoen? Terug naar moederclub KV Mechelen in 1B is geen optie, de onderhandelingen met huurclub Antwerp vorderen niet en meerdere Belgische clubs trekken aan zijn mouw. Voorlopig bestaan er geen zekerheden.

Tussen de eerste speeldag van de play-offs en vorige zaterdag mocht Corryn geen minuut meer spelen voor The Great Old. Het is een publiek geheim dat de reden zijn contract is. "Het gaat om diverse redenen", verklaart hij zelf in de catacomben van het Daknamstadion. "Maar dat hoort erbij in de voetbalwereld. Het is niet altijd de mooiste wereld, maar ik ben volwassen genoeg om daarmee om te gaan."

"Ik ben al blij dat ik nog eens heb mogen spelen en volgende week zien we wel weer. Elke wedstrijd is mooi meegenomen en ik heb geen verwachtingen." Nochtans zou Bölöni zijn sterkhouder van het reguliere seizoen liefst blijven opstellen. “Het is een zaak tussen mij en het bestuur. Als het puur van de coach zou afhangen, zou ik wel meer in de ploeg staan”, kan Corryn bevestigen.

De voetbalwereld is niet altijd de mooiste - Alexander Corryn

Het seizoen loopt wel op zijn einde, dus zal er vroeg of laat toch een beslissing moeten genomen worden. "Alles kan nog. Er zijn al gesprekken geweest en er zullen er nog komen, maar alles op zijn tijd. Verder wil ik er nog niet te veel over uitweiden."

De kans dat Corryn echter op de Bosuil blijft, lijkt met de dag kleiner te worden. "Of ik het spijtig zou vinden om afscheid te nemen van Antwerp? Tuurlijk, het is een hele mooie club. Maar dat is voetbal, zeker?"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties