'Liverpool bereikt akkoord met Lyon over een van de grootste smaakmakers in Frankrijk', beide clubs én speler reageren

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 2 reacties
'Liverpool bereikt akkoord met Lyon over een van de grootste smaakmakers in Frankrijk', beide clubs én speler reageren

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Wees maar zeker: de zomermercato draait met de dag een hoger toerental. Afgelopen weekend was de meest genoemde naam Nabil Fekir: de smaakmaker van Lyon zou een akkoord hebben met Liverpool.

Franse media Canal + en RMC Sport brachten het transfernieuws naar buiten. Nabil Fekir zou klaar zijn om een contract van vijf jaar voor een transferbedrag van 70 miljoen euro te ondertekenen. Alle betrokken partijen kregen er vanzelfsprekend vragen over na de matchen van dit weekend.

Drie reacties

Lyon-voorzitter Jean-Michel Aulas wou het snel wegspelen. "We hebben nog geen contact gehad met Liverpool. Als er een deal was, zou ik het als eerste weten. En als Nabil effectief wil vertrekken, moet hij eerst mijn akkoord hebben."

De Franse aanvallende middenvelder reageerde zelf ook. "Ik heb de geruchten gehoord (lacht). Lyon is de club van mijn hart, maar we zullen zien op het einde van het seizoen." Over het Kanaal kreeg Liverpool-coach Jürgen Klopp dezelfde vragen. "Geen commentaar. Ik geef nooit een reactie op transfergeruchten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties