Buyens en Wils leggen uit waarom ze verkozen om niet te spelen met Lierse vanavond
Redactie
| 4 reacties

Yoni Buyens en Thomas Wils zeggen dat ze schrik hebben voor blessures indien ze nu spelen

Buyens en Wils leggen uit waarom ze verkozen om niet te spelen met Lierse vanavond
Foto: © photonews

Met vijf zijn ze, de spelers van Lierse SK die ervoor kozen om vanavond niet te spelen in Moeskroen. Yoni Buyens en Thomas Wils zijn er daar twee van. Een beslissing die ze namen met het hoofd, niet met het hart.

Buyens voelt zich fysiek niet klaar voor de match. "Het is een persoonlijke keuze. We hebben sinds zaterdag niet meer getraind en ik ben zondagavond de mensen van het bestuur gaan helpen om het dossier in orde te brengen. Dat heeft tot 5 uur 's nachts geduurd", zegt de middenvelder bij Sporza.

"Met zo'n slechte voorbereiding in dit weer een match spelen zou onverantwoord zijn. De kans op een blessure is dan zoveel groter. Dan geef ik liever de kans aan jongens die minder gespeeld hebben en die er wel klaar voor zijn."

Broer en manager bevestigden gevoel

Ook Thomas Wils zag het niet zitten. "Mijn hart zegt: ik wil spelen, maar mijn verstand zegt van niet. Ik heb advies ingewonnen bij mijn broer en mijn manager en zij bevestigden mijn gevoel dat ik best niet zou spelen. Ik heb deze match ook niet nodig om mezelf in the picture te zetten bij andere ploegen. De mensen kennen mij wel."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties