MVV haalt Belg definitief binnen

Redactie
MVV haalt Belg definitief binnen
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 28/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Öztürk - Denayer - De Roeck - Makarenko - Inui - Achter - Houben

MVV haalt Belg definitief binnen

MVV Maastricht legt Belgische middenvelder Tuur Houben vast. Dat heeft de club laten weten middels een persbericht.

Houben was al anderhalf jaar op huurbasis actief voor MVV, nu tekende hij een verbintenis voor twee jaar, waarvan een optiejaar.

Transfernieuws en Transfergeruchten 01/06

'Jason Denayer (Manchester City) kan naar Galatasaray, Atlético Madrid en Internazionale'

Op het WK zal hij er niet bij zijn voor de Belgische nationale ploeg, maar het houdt hem niet van de nodige aandacht van diverse topclubs. (Lees meer)


Woensdag vertrokken bij Antwerp, nu al bij een andere club uit de metropool gesignaleerd

Woensdag vertrokken bij Antwerp, nu al bij een andere club uit de metropool gesignaleerd

Antwerp nam eerder deze week afscheid van een van zijn spelers, maar die is ondertussen al opgedoken bij een andere club uit Antwerpen. (Lees meer)


OFFICIEEL: Anderlecht strikt bekende naam voor de beloften

RSC Anderlecht zag Emilio Ferrera enkele weken geleden vertrekken. De Brusselaars moesten op zoek naar een nieuwe beloftencoach en kwamen uit bij een man die afgelopen seizoen in 1A actief was. (Lees meer)


Everton gaat met Portugese coach in zee

Everton stelde Marco Silva aan als nieuwe T1. De 40-jarige Portugees stond tot januari aan het roer van Watford. Hij volgt bij The Toffees Sam Allardyce op.


De transfer van Takashi Inui van Eibar naar Real Betis is rond en werd op wel erg vreemde wijze aangekondigd

In Spanje zijn er alvast enkele transfers definitief. En eentje daarvan dingt nu al mee naar de prijs voor gekste manier van transferaankondigingen voor deze zomer. Of misschien wel aller tijden. (Lees meer)


KV Kortrijk heeft vervanger voor Makarenko op het oog

Aan het begin van play-off 2 zette Evgeniy Makarenko zijn handtekening onder een contract bij RSC Anderlecht. KV Kortrijk moet dus op zoek naar een nieuwe centrale middenvelder en denkt aan een oude bekende. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 31/05 Transfernieuws en Transfergeruchten 02/06

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties